Header AD

Ads

Ücretsiz ve Mobil Uyumlu Blogger Temaları


Bir çok kişinin bu konu hakkında detaylı araştırma yaparak kendi bloğu için en uygun temayı aradığını bilmekteyim, bende bu yüzden bu yazıyı yazma gereği duydum ve sizlere Ücretsiz ve Mobil Uyumlu Blogger Temalarını derledim. Bu 10 Temadan en az 1-2 tanesini beğeneceğinize eminim.

1.Techwise

Teknoloji ve Magazin bloglarında kullanabileceğiniz kullanışlı ve mobil uyumlu bir site. Görsel açıdan harika görünen temamız SEO uyumludur.


2.İori Kyun


Blooger da bulunan nadir film temalarından biridir. Sade ve şık görünümü ile kullanıcıları kendine çekmektedir. Site hızı oldukça yüksek olmakla beraber bu temaya özel yazı içerisinde ne kadar görüntülendiğini gösteren eklentide mevcuttur.



3.Sure Apk


Android oyun ve uygulama paylaşabileceğiniz harika bir tema. Şık görüntüsüyle bloğunuza girenleri memnun edecek ve hızıyla sizi rakiplerinize karşı önde tutacak.


4.Storm

Eşsiz görüntüsüyle harika bir kişisel blog teması. Tek bir sayfada hakkınızdaki herşeyi koyabileceğiniz bir alan, kişisel blog açmayı düşünenlere kesin tavsiyem.



5.Takis

Bir çok amaç için kullanılmakta olan bu site hızı ve şık görüntüsüyle de insanları kendisine çekiyor. Reklam koyma alanları ve SEO uyumuyla bloğunuza renk katacağına eminiz.


6.Fasel News


Haber blogları için harika bir tema olduğunu bilmenizi isterim. Çoğu yazıya erişim sağlayan ve şık görüntüsüyle ilgi toplayan bu temada anasayfada ki kaydırmalı animasyonda oldukça ilgi çekici.




7.Pressmania Red

Derli toplu hoş görüntüsüyle bol tıklanma alacağınız bu temada, anasayfa kısmındaki görünen hoş görseller ve bol içerik ile okurlarınıza maksimum hizmeti sağlayabileceksiniz.




8.Seo Boost


Son derece sade ve düzenli olan bu tema, sizlere bolca görüntülenme sağlayacak. Hızlı kullanımı ve mobil uyumuyla da bloğunuza girenleri memnun edecek.




9.Viralisme

Şuan bulunduğunuz bu siteninde sahip olduğu bu tema, genel olarak onedio tarzı tema olarak bilinmekte. Şuanda test edebileceğiniz gibi sitenin görünümü hızı ve reklam yerleri gayet güzel. Tavsiyede bulunabileceğim temalardan bir tanesi.




10.Sora Games

Bir başka oyun sitemiz olan ytmobilman.com da da kullandığımız bu tema, şık görüntüsü ve resimlerin belirginliği ile çokça talep görmekte. Hızlı ve kullanışlı olan bu tema sayesinde görüntülenmeleriniz iki katına çıkacaktır.





Ücretsiz ve Mobil Uyumlu Blogger Temaları Ücretsiz ve Mobil Uyumlu Blogger Temaları Reviewed by Ksmedya on Mayıs 26, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

Ads